Här kan ta du ta del av våra projektfilmer och även klipp från vår vardag. I februari 2017 lanserade vi följetongen Nya Brogårdaskolan 2019. Vi kommer i denna serie få följa utvecklingen av den nya F-till 6-skolan i skånska Bjuv som ska stå klart 2019.

 

”Människorna i Bjuv har förstått att man måste satsa på barnen för att fortsätta att utveckla samhället. Det är precis så här vi på Codesign tycker att utvecklingsprojekt ska bedrivas, med verksamhetsnytta i fokus och i en ständig dialog med de människor som ska vistas där. Vi är såklart stolta över att få vara med och skapa denna lärmiljö.” /Ante Runnquist, Change and Learning Manager på Codesign.

 

Läs mer om oss som arbetar med Brogårdaskolan i Bjuv

Avsnitt fem om Brogårdaskolan

I avsnitt fem om Brogårdaskolan får vi åka bil genom Bjuv tillsammans med en fd rektor som berättar anekdoter och sina tankar kring kommunens utveckling.

Avsnitt fyra om Brogårdaskolan

Avsnitt fyra i serien om Brogårdaskolan – Rektorns och Codesigns tankar om projektet
I avsnitt fyra får vi höra om rektorns och Codesigns tankar om projektet och förväntningar på den nya skolan samt deras tankar kring processen, barnen och verksamheten.

Avsnitt tre om Brogårdaskolan

Avsnitt tre – Pedagogernas förväntningar
I avsnitt tre får vi höra om lärarnas förväntningar på den nya skolan och deras tankar kring processen, barnen och verksamheten.


 
 

Avsnitt två om Brogårdaskolan

Avsnitt 2 om Brogårdaskolan – Barnens förväntningar

Vilka förväntningar på den nya skolan har egentligen barnen i Bjuv, och vilka tips och erfarenheter kan de ge oss som ska rita och utveckla skolan? Ta del av barnens tankar och känslor här.

Avsnitt 1 om Brogårdaskolan

ABF-huset, Stockholm

Epicenter – Framtidens kontor by Codesign

Spjutspetspersonligheter