Meda

Assignment
MEDA commissioned Codesign to help them streamline space at their premises in connection with company growth. They also wanted to strengthen the brand throughout the premises and increase visibility among employees.

Solution

Meda has moved from a traditional office cubical workspace to an open landscape office, rich in both quiet areas and conference rooms. The centre of the office houses a square, where meetings and lunch breaks take place.

Result

The office, which was previously perceived as a difficult space to orient, has been opened up, and all workplaces are now located along the window. Unused areas, such as corridors, have been replaced with communication paths and flexible surfaces such as sliding screens. The project grew from two floor plans, to include a third floor and the reception area.

About Meda

Meda is a leading international specialty pharma company with a broad product portfolio reaching more than 80% of the global pharmaceutical market. Sales at the end of 2015 amounted to more than SEK 19,6 billion.

Project team

Camilla Nordgren
Architect
More info...
Julia Andersson
Architect
More info...
Johanna Astner
Project Manager
More info...
Ulrica Magnusson
CEO and deputy Head of marketing, communication & PR
More info...
Åsa Grönlund
Project Manager
More info...

Back to project overview