TV4

A premises worthy of a modern organisation that is much more than a TV company

The interior of the buildings at Sweden’s TV4 are being updated. Most recently it was the turn of the sales department, with an underlying theme of diversity and “A place for everyone”.

The project, which began in 2012, and was carried out in close cooperation with TV4’s marketing department, was defined by the vision of “reflecting a modern organisation that is much more than a TV company. The concept is being implemented in phases throughout the country.

Codesign developed a concept that can be applied to all of TV4’s offices and departments with guidelines including which specific materials and colours can and cannot be used.

Project team

Ossian Badman
Project Manager
More info...
Gabriel Stuart
Architect
More info...

Back to project overview