Tyrens

Structure and dynamics

Solution
The concept is based on structure and dynamics. The company already has a clear structure, what Codesign have now added is dynamicity: the unusual / the unexpected, and challenging employees to think in new and different ways. The kitchen and dining area is now housed in the room with the best views and the most daylight. This promotes interaction among staff as it’s used both for meals and informal meetings.

Results

With a unique hanging staircase connecting the office floors, Tyréns now have an office that feels bold, modern and in line with where the company is in its growth phase. By creating several different types of work and meeting areas, cooperation between individuals and departments has become easier and more transparent.

Project team

Love Neuschutz
Interior Architect
More info...
Ying Sun
Interior Architect
More info...
Sanna Gebeyehu
Concept Developer
More info...

Back to project overview