CoTalk 25/1 Från ingenstans till överallt: social hållbarhet

Efter tio års arbete inom social hållbarhet har Harry McNeil tagit med sig sitt engagemang in i fastighetsbranschen. Han är nu hållbarhets- och marknadschef på Sveafastigheter Bostad och kommer under årets första CoTalk att berätta om sina erfarenheter och framtidsförhoppningar om hur näringslivet kan driva en positiv samhällsförändring.

Harry har tio års erfarenhet av att arbeta med sociala hållbarhetsfrågor. Han har bland annat jobbat i det sociala bemanningsbolaget Telge Tillväxt i Södertälje som anställer över 200 arbetslösa ungdomar varje år och på asylboendeföretaget Hero som satsat på modeller för inkludering från dag ett. Harry har också jobbat på hållbarhetsbyrån Futerra och på Utrikespolitiska Institutet med forskningsprojekt om näringslivets roll i globala utvecklingsfrågor.

Vår förhoppning är att du genom detta CoTalk ska få inspiration och kunskap om vad du själv kan göra för att bidra till bättre social hållbarhet.

Anmäl dig här
Plats: Codesign, Sveavägen 56E
När: 25 januari, 2018
Tid: Frukost serveras kl 7:45-8:15. Föreläsningen pågår kl 8:15-9:00

OBS! Platserna är begränsade och först till kvarn gäller. Seminariet är kostnadsfritt men vid eventuell avbokning senare än 24 timmar innan seminariet börjar debiteras en administrativ avgift på 400 kr.

Frågor? Maila info(at)codesign.se