26/10 Bygg relationer & personifiera ditt varumärke med sociala medier

Strategen och sociala medie-konsulten Lydia Kellam delar med sig av konkreta tips och inspirerande case som kommer lära dig hur du använder sociala medier för att personifiera ditt varumärke och bygga relationer med olika målgrupper.

Lydia Kellam driver eget företag och frilansar med sociala medier, content marketing, digital marknadsföring och strategi. Hon har jobbat med företag som Warner Music och WWF, och byråer som Prime, House of Radon och Futerra. Hon är även flitig föreläsare och lärare på bl.a. Hyper Island och Nackademin. Hon brinner för strategi, trendspaning, content marketing och storytelling. Hon är utbildad vid Uppsala universitet och Berghs School of Communication. Lydias intresse för sociala medier växte fram när hon bodde i New York i 5 år och drev The Swede Beat, en blogg som uppmärksammade svensk musik, mode och konst.

Tanken är att du genom morgonens CoTalk ska få med dig några nya kunskaper som du kan använda konkret i din vardag.

Anmäl dig här

Plats: Codesign, Sveavägen 56 E
När: 26 oktober, 2017
Tid: Frukost serveras mellan 7:45-08:15. Föreläsningen pågår mellan 08:15-09:00

OBS! Platserna är begränsade och först till kvarn gäller. Seminarierna är kostnadsfria men vid eventuell avbokning senare än 24 timmar innan seminariet äger rum tillkommer en administrativ avgift på 400 kr/deltagare.

Frågor? Maila info(at)codesign.se