Codesign leder heldagsworkshop på Bett i London

På onsdag invigs årets omgång av Bett i London. Bett, som är Europas största digitaliserings- och utbildningsmässa, lockar tusentals människor från hela världen som vill lära sig det senaste inom skolutveckling kopplat till den digitala utvecklingen med ett internationellt perspektiv.

Ante Runnquist, Change and Learning Manager på Codesign säger:

– För tio år sedan hade Bett fokus på digitala verktyg. Vi har under åren lärt oss att för att nå resultat måste vi jobba med ett vidgat begrepp, nämligen Lärmiljöer, där skolans kultur och värdegrund finns med tillsammans med pedagogik och undervisningsmetoder samt den fysiska miljön. Om man vill åstadkomma förändring måste man förstå alla dessa dimensioner.

Ante kommer hålla i en heldagsworkshop på Bett för skickliga ledare, lärare och specialister från svenska universitet och skolhuvudmän. Till vardags arbetar Ante i flera av Codesigns pågående skolprojekt, bland annat som nyckelfigur i utvecklingen av Brogårdaskolan i Bjuv som ska stå klar årsskiftet 2018/2019.

För mer information om Bett läs här

För mer information om Antes Workshop läs här

Vi passar på att skicka med ett ”gammalt”, men fortfarande högaktuellt klipp om lärmiljöer. Kolla in:

PS. Ikväll föreläser Ante även på Konstfack för ett gäng inredare och möbelformgivare som fått i uppdrag av Stockholmsstad att utveckla lärmiljöer. Antes uppdrag är att ge dem inspiration och förutsättningar för uppdraget. PS.

/Codesign