AG Advokat

”Välkomnande, trovärdigt och professionellt”

Uppdrag
Andersson Gustafsson Advokatbyrå hade växt ur sina lokaler och gav Codesign i uppdrag att skapa deras nya kontor på plan 6 i NK-huset på Hamngatan i Stockholm. Advokatbyrån, som tidigare suttit fördelade på två våningsplan, ville nu samlas på en gemensam våning präglad av ledorden ”Välkomnande, trovärdigt och professionellt” samt en önskan om en familjär och informell känsla i de interna delarna.

Lösning

”Andersson Gustafsson Advokatbyrå präglas av en stark inre kultur och sammanhållning vilket varit viktigt att behålla och främja. Vi skapade därför ett stort internt kök och samlingsyta där alla medarbetare kan träffas och där företagsandan kan växa sig ännu starkare. Dessutom skapades speciella projektrum för att främja möten och gemensamt arbete utanför det egna rummet,” säger Love Neuschütz, Arkitekt på Codesign.

Resultat

Andersson Gustafsson Advokatbyrå har fått ett modernt kontor med en välkomnande entré och mötesrum i de externa delarna av kontoret. I den interna delen är köket en naturlig samlingspunkt och förutom att träffas informellt så spelas här både dart och pingis. Kommunikationen mellan advokatbyråns olika verksamhetsgrupper har ökat, vilket var ett viktigt effektmål med det nya kontoret.

Team: Love Neuschutz, Ossian Badman, Ulrica Magnusson

Ansvariga inom projektet

Tillbaka till projektöversikt