Jobba tillsammans med oss?

Nästa research period:

Start: 20.09.01

Introduktionsdagar: 20.08.24 – 20.08.26 

Ansök senast: 20.06.08

Ansökningar mailas till: jelena@codesign.se

Tillgängliga platser: 3

Studiochef: Jelena Mijanovic, jelena@codesign.se

Kvalifikationer: Kandidat- eller Masterexamen

 

Arbetstid:

60% av arbetstiden tilldelas forskningsstudion och 40% av arbetstiden tilldelas deltagande i  Codesign-projekt för att bidra med arbetslivserfarenhet inom arkitektur och inredningsarkitektur.

  1. Lön: Lönen motsvarar det studielån som CSN (Centrala Studiestödsnämnden) beviljar studenter på heltid. Codesign Research Studio tillhandahåller nödvändig utrustning; dator, telefon och arbetsplats.

Programmets huvudsakliga innehåll:

Programmet sammanfogar en akademisk och praktisk strategi för arkitektur. Det hjälper dig att identifiera områden där dessa två världar kan stödja och stärka varandra för att utforska nya definitioner av arkitektens roll och den typ av arbete som en arkitekt kan bidra till och delta i. Under året har du tillgång till kontoret och får en bärbar dator, telefon och alla andra praktiska nödvändigheter du behöver för att utföra ditt arbete. Du kommer också att delta i tutorials, seminarier och relevanta föreläsningar som stöder forskningen.

 

Programmets mål:

Målet med studion är att ge deltagaren djup kunskap och förståelse för hur research och praktik kan hjälpa arkitektur och stadsutveckling. När du har slutfört programmet kommer du att kunna:

1. Formulera frågor och argument, debattera din synvinkel och initiera projekt baserat på kritisk analys.

2. Utveckla idéer med olika kreativa metoder.

3. Få en översikt över olika faser och metoder inom ett Codesign-projekt.