Codesigns Linda Fredén i paneldebatt om smarta städer & fastigheter

I samband med TMT-Dagen den 6 april har Codesign och arkitekten Linda Fredén blivit inbjuden att delta i en debattpanel under rubriken Smarta städer & digitalisering av fastigheter. Linda Fredén är en av flera ansvariga i de båda Epicenter som Codesign utvecklat, dels det på Malmskillnadsgatan och dels det på Mäster Samuelsgatan.

Övriga panelmedlemmar är Nicklas Walldan, CTO, Vasakronan, Johanna Löndahl, Chef Verksamhetsutveckling och IT, ICA Fastigheter samt Mikael Jonsson, Chef Total Solution, Ramirent.

Om TMT-dagen
Vill du skaffa dig inblick i det senaste inom tech-, media- och telekombranscherna, bli inspirerad och få chansen att knyta nya spännande kontakter?  Den 6 april är det dags för årets upplaga av Bird & Birds succékonferens, TMT-dagen. Årets övergripande tema är det uppkopplade samhället.   Konferensen kommer äga rum på nya Epicenter Stockholm House of Innovation.  Dagen modereras av Joakim Jardenberg, som tillsammans med inflytelserika branschaktörer, universitetsprofessorer och Bird & Birds experter belyser aktuella frågeställningar inom TMT.  Nytt för i år är konceptet – Lunch with New Friends. Ett perfekt tillfälle för att knyta nya affärskontakter! Anmäl ditt intresse redan idag till lunchwithnewfriends@twobirds.com  Vill ni veta mer om talarna? Tryck HÄR.