CoTalk 26/5 under rubriken ”Professionella mötesplatser”

Codesign har sedan flera år specialiserat sig inom olika områden, bland annat gällande arbetsplatser av olika slag så som kontor och skolor, eller lärmiljöer som vi väljer att kalla dem. Det som skiljer en arbetsplats från cafét på hörnet är att en arbetsplats är en professionell mötesplats, på samma vis som våra skolor runt om i landet bör vara rustade för att stödja pedagogiken.

Den 26 maj har vi därför bett vår kollega Ante Runnquist, Change and Learning manager på Codesign, att konkretisera hur vi kan skapa lärmiljöer som bidrar till att människor mår bra, utvecklas och lär sig nya saker. Utgångspunkten är just pedagogiken: vi vet faktiskt vad som krävs för att människor ska lära sig nya saker, tricket är att översätta det vi vet till en helhet och att applicera det på vilka andra arbetsplatser som helst.

Illustrerat med ett gäng exempel från några skolprojekt kommer Ante beskriva vilka värden en genomarbetat lärmiljö kan ge, och dessutom får du konkreta verktyg för att se över er egen arbetsplats och hur ni kan skapa förutsättningar för innovation och lärande

Anmäl dig här eller via evenemanget på Facebook.

Plats: Codesign, Malmskillnadsgatan 32, våning 12
Tid: Frukost serveras mellan 7:45-08:15. Föreläsningen pågår mellan 08:15-09:00

OBS! Platserna är begränsade och först till kvarn gäller. Seminarierna är kostnadsfria men vid eventuell avbokning senare än 24 timmar innan seminariet äger rum tillkommer en administrativ avgift på 400 kr/deltagare.

Frågor? Maila elin@codesign.se eller ring: 0760-12 88 00