CoTalk 3/5: Rapport från Milano Design Week av Sanna Gebeyehu

Sanna Gebeyehu är på plats i Milano med sina tränade designögon och dammsuger staden på inspiration och information från Salone del Mobile och det rika utställningsutbudet på stan. Vi vill därför bjuda er på en klassisk aperitivo och avnjuta Sannas färska rapport därifrån.

Milano Design Week går av stapeln varje år i april och drar ca 800 000 personer från världens alla hörn för att se, uppleva, klämma, känna, presentera och prata om design och arkitektur.

– Det viktiga är inte enbart objekten som visas utan sammanhanget och förpackningen. För oss på Codesign är inte bara möblerna i fokus utan även det som händer mellan möblerna, så som koncept och utställningsarkitektur, säger Sanna som i år åker till Milano Design Week för tionde gången.

Sanna har de senaste 15 åren arbetat med utställningar och varumärkesstrategiska aktiviteter inom design, arkitektur, konst, mat, mode och musik med en gedigen lista på uppdragsgivare och samarbetspartners. Hennes specialistkompetens är att utveckla starka koncept som berör människor på olika nivåer och som skapar stora värden.

– I Milano finns en fantastisk möjligheten att få träffa formgivare, designers och producenter från hela världen och knyta kontakter för framtida samarbeten, fortsätter Sanna.

Vår förhoppning är att du genom detta CoTalk kommer få inspiration och kunskap om vilka material, färger och tekniker kommer vi att se mycket av det kommande året. Sanna kommer även berätta om vilken utställning som blev årets snackis och varför.

Anmäl dig här

Plats: Codesign, Sveavägen 56E, Stockholm
När: torsdag 3 maj 2018
Tid: aperitivo serveras från kl 17:00, föreläsning pågår kl 17:15-18:00.

OBS! Seminariet är kostnadsfritt men vid eventuell avbokning senare än 24 timmar innan seminariet börjar debiteras en administrativ avgift på 400 kr.

Frågor? Maila info(at)codesign.se