CoTalk 4/5: Större, snabbare, roligare – Så ska Stockholm växa smart

Vår huvudstad är inte bara en av Europas snabbast växande städer, det är också en av världens bästa städer att leva i. Regionen har ett starkt näringsliv med ett världsledande teknikkluster och vi ligger långt fram inom livsvetenskap. Här finns fler globala huvudkontor än i övriga nordiska huvudstäder tillsammans. I dag. 

Men världen utvecklas snabbt. Många städer konkurrerar om talang, kapital och innovation. Personer i ledande ställning i andra regioner har gått från ord till handling för att svara upp mot utmaningarna. Om vi står stilla innebär det i praktiken att vi backar.  Så vad krävs egentligen för att vi ska klara konkurrensen i framtiden?

Vi har bjudit in Maria Rankka, VD för Stockholms Handelskammare för att uppdatera oss kring vad hon ser för prioriteringar gällande utvecklingen av Stockholmsregionen med fokus på fastighetsbranschen och arkitektur, förutom den självklara frågan: att fler bostäder behöver byggas.

Utifrån det Framtidsprogram som Stockholms Handelskammare publicerade redan i slutet av 2015 kommer Rankka ge en uppdaterad bild över hur Stockholm ligger till nu, i början av 2017. Hennes CoTalk kommer tangera rubrikerna: urbanisering, globalisering och digitalisering till Människorna – Om de nya stockholmarna, om företagens och skolornas behov samt slutligen; om hur viktigt det är att Stockholm är kul!

Anmäl dig här till CoTalk 4/5:Större, snabbare, roligare – Så ska Stockholm växa smart

Plats: Codesign, Sveavägen 56 E OBS! NY ADRESS
Tid: Frukost serveras mellan 7:45-08:15. Föreläsningen pågår mellan 08:15-09:00

OBS! Platserna är begränsade och först till kvarn gäller. Seminarierna är kostnadsfria men vid eventuell avbokning senare än 24 timmar innan seminariet äger rum tillkommer en administrativ avgift på 400 kr/deltagare.

Frågor? Maila agnes(at)codesign.se