Epicenter Mäster Samuelsgatan

I augusti 2016 öppnade Epicenter på Mäster Samuelsgatan en del av sina lokaler. Det rör sig om 11.000m2 vilket är dubbelt så stort  jämfört med det första innovationshuset på Malmskillnadsgatan som öppnade 2015. Google for entrepreneurs och FishBrain är ett par av alla de hyresgäster som tecknat medlemskap i det nya innovationshuset.

– Vi har under två års tid kunnat utvärdera konceptet, lösningar och behov i innovationshuset på Malmskillnadsgatan aom en Beta-version av projektet, som vi sedan skruvat åt och utvecklat vidare i Innovationshuset på Mäster Samuelsgatan, säger Jacob Holst, Inredningsarkitekt på Codesign.

– Ja det är verkligen en unik situation att få ”live-testa” ett koncept och följa en kund och dess medlemmar så som vi har gjort med Epicenter och sedan dra lärdom, skala upp och utveckla vidare, avslutar Linda Fredén, Arkitekt på Codesign.

Ett stort gäng medarbetare från Codesign har varit involverade från förstudie till slutleverans i olika faser av projektet som står klart i december 2016.