Epiceros

Typ av projekt: Kontor HK
Storlek: 400 kvm
Hur många brukare: 26 anställda
Inflytt: augusti 2018
Plats: Norrmalm, Stockholm

Epiceros

Epiceros vill att deras arbetsplats ska göra att de trivs, och att det ska synas. Målet var att skapa en mysig hemkänsla där man vill spela spel, hänga eller ta en aw. Codesigns leverans har bestått av ett gestaltningskoncept, inredningsprojektering samt upphandling och leverans. Både tidplan och budget var pressade och ett sätt att hantera detta var att driva projektet med hjälp av effektiva kundmöten. Alla anställda på Epiceros fick möjlighet att delta på dessa arbetsmöten, utformade som workshops där beslut fattades. Gestaltningskonceptet är ett möte mellan Las Vegas och hemmakväll och mycket av inredningen köptes in begagnat.

Det togs fram tre effektmål för projektet: Be friendly/team player, employer branding och beat yesterday. Dessa förverkligas i form av de gemensamma gemytliga ytorna, en wow-känsla som samtidigt är familjär i kombination med avskilda och funktionella ytor. En modern arbetsplats som är allt annat än trist och tråkig.

Tillbaka till projektöversikt