Nytt kontor

Nordnet

”Byggnaden är unik, har fantastisk potential och passar vår verksamhet.”

Codesign har fått i uppdrag av Nordnet att genom varumärkesbyggande arkitektur ta fram och implementera koncept och gestaltning av deras nya huvudkontor på Kungsholmen.

– Nordnet flyttar till ett stort kontor på 6 700 m², fördelat på fem våningar som ska serva flera hundra människor i deras vardag. Vi har jobbat mycket med att se hur vi genom arkitekturen kan omfamna hela huset och med hjälp av olika element skapa flöden mot en kärna i mitten, så att du var du än befinner dig i fastigheten kan orientera dig och ser hur att de olika delarna hör samman i ett jättelikt maskineri, säger Gabriel Stuart, Arkitekt på Codesign.

Nordnet planerar att tillträda sina nya lokaler i slutet av 2017.

– Det är ett strategiskt beslut att flytta mer centralt med goda kommunikationer. Byggnaden är unik, har fantastisk potential och passar vår verksamhet. Vi ser fram emot en spännande process där vi får vara delaktiga i utformningen av vårt nya kontor, säger Jenny Garneij, Chief Human Capital Officer från Nordnet.

Om Nordnet
Nordnet är en bank för investeringar och sparande. Vi finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi ger våra kunder kontroll över sina pengar, och vår vision är att bli förstahandsvalet för sparade och investeringar i Norden. Nordnet har 400 anställda och är börsnoterade på Nasdaq Stockholm.

team: Gabriel Stuart, Silvio Moro, Helen Wahlberg, Jonathan Yamamoto Wahlstedth, Elis Forsgård

Ansvariga inom projektet

Helen Wahlberg
Arkitekt
Mer info...
Jonathan Yamamoto Wahlstedt
Arkitekt
Mer info...

Tillbaka till projektöversikt