KRY Nytt kontor

Nytt kontor för KRY

Snabbt växande techbolag behåller sin familjära kultur

Typ av projekt: Kontor HK
Storlek:
3800 kvm
Hur många brukare:
ca 300 anställda
Inflytt/ slut:
September 2019
Plats: 
Stockholm

Nytt kontor - Employer branding

För KRY var det viktigt att bibehålla den familjära stämningen som de hade på förra kontoret. Trots att de är ett snabbt växande företag med olika arbetsplatsfunktioner, var målet att behålla den familjära känslan. Det fanns ett starkt önskemål om att skapa gemensamma ytor för medarbetarna att samlas på, där de skulle känna en gemenskap. Hälsa och välmående internt skulle också få en viktig roll i konceptet, där träning och yoga blir ett naturligt inslag i medarbetarnas vardag.

Samtidigt var det av stor vikt att ha en professionell image och som är representativt för KRY externt; det unika, framåtsträvande företaget som har många olika professioner på en och samma plats.

 

Så skapade vi nytt kontor åt KRY

Konceptet genomsyrades av arbetsplatser på kontoret som växlade mellan olika typer av arbete och aktiviteter. Stora öppna ytor för event och större möten med modulär sittning för att skapa interaktiva och kreativa möten, samt sociala sammankomster.  Med kontrastmöten mellan material och färger, skapades ett koncept som främjar kreativitet, samtidigt som det finns platser för lugn och ro. En miljö som känns ombonad men med en WOW- faktor blev tidigt fokus i konceptarbetet.

 

Resultatet blev ett nytt kontor där alla trivs

En arbetsplats där medarbetarna mår bra och känner gemenskap, är en arbetsplats där man trivs. KRY fick ett nytt kontor med hög trivsel och med miljöer som främjar kreativitet, olika typer av sittningar för möten av olika slag och platser att mötas på.

Här kan du läsa om vårt första inredningsprojekt för KRY.

Tillbaka till projektöversikt