Om oss

Vi gör så gott vi kan. Vårt verktyg är arkitektur. Det är ett multiverktyg som vi använder på massor av sätt. Vår verkstad heter Codesign.

Där i verkstadens vardagsrum med verktyget arkitektur pågår ett utforskande av hållbarhet. Vi, våra samarbetspartners och kunder håller på att fila på ett hållbarare samhälle, och ibland kommer det ut fantastiska saker från verkstaden som blir till samhällsnytta för många. Vi gör om gammalt till ogammalt, vi gör nya andra verktyg, vi frågar varför, ibland gör vi fel och då lär vi oss som mest.

För 25 år sedan började vi. Vi har gjort fler än 500 projekt. Vårt verktyg har fått nya användningsområden. Vi filar på processer och skruvar på funktioner, ständigt intresserade av vad andra gör, tittandes över axeln, nyfiket och vetgirigt, med ett underfundigt leende eller ett öppenhjärtigt skratt.

Vi är en samling spjutspetsar.

Vem jobbar på Codesign?

Vi som jobbar på Codesign har personligheten gemensamt. Vi är inte lika men vi är personliga. Det som förenar oss är att vi blir sedda av varandra. Inte bara för vad vi gör utan för våra personliga egenskaper. Vi har benämnt det som spjutspetspersonligheter.

 

Vad söker Codesign?

Codesign söker fler personligheter. Fler livserfarenheter och öden, ett bredare samtal med nya insikter. Vi är både starka och svaga som individer men ju större tillit desto starkare är vi tillsammans. Vi söker dig som vill vara stark, som vågar vara svag och som har lite för mycket empati.

 

Varför jobbar vi på Codesign?

För att förändra världen såklart. Vi vet att vi med gemensamma krafter – våra, dina och våra samarbetspartners – kan hitta en kompassriktning som gör världen bättre, jämlikare, hållbarare och modigare.

(Såklart är du överkompetent, men det visste vi redan.)

 

Spontanansökningar: Är du den spjutspets vi söker? Välkommen att skicka en kort text om vem du är och vad du gjort tidigare till work@codesign.se

Kolla in oss på: LinkedIn/Facebook/Instagram/Twitter/ ©2022

10 MB
10 MB
10 MB

Codesign Hantverkargatan 12, 112 21 Stockholm, Box 3239, 103 64 Stockholm