Vill du flytta hem till oss?

Är ni liksom vi konsulter som trivs att jobba i ett öppet och dynamiskt kontor tillsammans med andra innovativa bolag och frilansande aktörer? Vi har just nu ett antal lediga platser i vårt CoOffice. Vi erbjuder medlemskap i en kreativ miljö och känslan av att ingå i ett större sammanhang.

När du stiger innanför dörrarna på vårt kontor kommer du in till det vi kallar CoOffice. Vårt CoOffice består dels av ett sextiotal Codesigners, dels av ett gäng andra företag och frilansare som hyr in sig hos oss. Vårt kontorskoncept baseras på ”free seating” för att möjliggöra olika behov. Ibland vill jag sitta själv, ibland tillsammans med övriga i mitt team och vid andra tillfällen behöver jag sitta mer ostört.   Själva syftet med CoOffice är att vi samverkar och delar kunskap. Viljan att vara tillsammans grundar sig på en ömsesidig respekt för varandra och varandras verksamheter. Samtidigt vill vi ha en miljö med energi, dialog, skratt och kunskapsutbyte.

Det finns en öppen ”labbyta” som kan möbleras upp för gruppmöte, event, frukostseminarier och kundmöten. Vi har projektytor på väggar, rullbara vagnar och i holkar (semiöppna moduler för ett projekt att bo under en period). Vi har bokningsbara mötesrum bestyckade med AV-utrustning. Det finns inga fasta arbetsplatser och inga egna rum. En grundförutsättning för att vårt CoOffice ska må bra är att vi på ett respektfullt sätt använder våra gemensamma ytor.

Kostnad: 5700 kr/medlem och månad.
Avtal tecknas på tre månader och rullar sedan på löpande med tre månaders uppsägningstid.

Medlemskapet innebär: Fri tillgång till alla gemensamma ytor, tjänster (städ, kaffe, sophantering, återvinning) och material (skrivare) samt fri tillgång till flexibla arbetsplatser av olika typer inkl. tillhörande 1 personligt skåp per person samt projektförvaring. Mängden förvaring bestäms i dialog med Codesign.

För mer information kontakta Ulrica O Magnusson, vd på Codesign: ulrica@codesign.se